☰ Menu

Blog pro lepší rozkrok

Zásilky splňují nejvyšší úroveň diskrétnosti ("Tiché doručení zásilky")
Přečteno: 26942x

Zásilky splňují nejvyšší úroveň diskrétnosti ("Tiché doručení zásilky")

U Elixirmana je samozřejmostí diskrétní balení. Zboží odesíláme zabalené v bílé neprůhledné bublinkové obálce. Jako odesílatel není uveden název firmy, ale jméno fyzické osoby. Nikdo tak nepozná, co se v balíčku nachází.

MAXIMÁLNÍ DISKRÉTNOST - "TICHÁ ZÁSILKA" (NOVINKA), tuto funkci lze nově zaškrtnout v objednávkovém formuláři. Rozdíly v doručování zásilky jsou popsány níže.

O tom, že je zásilka uložena na poště a čeká na vyzvednutí se od nás dozvíte prostřednictvím emailu, či sms. 

Nově můžete využít funkci: MAXIMÁLNÍ DISKRÉTNOST "tiché zásilky" (foto výše). Často označována při poštovném styku jako poste restante.  Po zaškrtnutí červeného políčka Vám zásilka nebude doručována přímo domů, ale zůstane na nejbližší poště. Pošťák Vám ani nebude házet lístek do schránky. Zásilku si pak vyzvednete na Vaši dodací poště, kde zůstane uložena po dobu několika dní. Tento způsob doručení je vhodný zvolit v případě, že nechcete aby o Vaší zásilce věděl někdo další. Odpadají také starosti, že by balík mohl převzít někdo neoprávněný (jiný člen rodiny apod).

Vzhled zásilky Elixirman (nikdy není označena názvem firmy)

Elixirman jako jediná firma garantuje pravdivost hodnocení. PODÍVEJTE SE NA 10 unikátních rozhovorů s našimi zákazníky zde:

(VIDEO) Jaká byla reakce mužů, kteří vyzkoušeli Elixirman? Jediný přípravek v ČR s garancí hodnocení.


Doporučené články

VŠECHNY ČLÁNKY

Elixirman – ověřena vysoká účinnost a 100% přírodní složení (spustit video)

Objednat Spustit video

Vynikající poměr: CENA VS VÝKON

Naši zákazníci kupují účinek, ne tablety...

*Pozor! Někteří výrobci nabízejí více jak 28 tablet v balení. ovšem musíte brát 4 tablety najednou. 28 ks vydrží tedy jen na 7 dní.

Jedna tableta účinkuje až tři dny.

krabicka