+420 731 25 26 26
☰ Menu

Recenzie zákazníkov

2 ks na skúšku – 14,99 EUR + poštovné

8 ks (účinok takmer mesiac) – 45,49 EUR + poštovné

Elixirman poskytuje jediné presvedčivé dôkazy..

U Elixírmana kupujete účinok. Jedna pilulka pôsobí až tri dni.

Nemusíte prehĺtať desiatky práškov a čakať mesiace na zlepšenie. Elixírman čerpá z tradičnej čínskej medicíny (tradícia 5000 rokov) vs západná (200 ročná tradícia), to je obrovský náskok.

POZOR: Hodnotenie u ľudí je často jedným z hlavných parametrov ovplyvňujúcich nákupné chovanie a to ako vnímajú produkt. Verte, že farmaceutické firmy to veľmi dobre vedia. V praxi tak dochádza bez problémov a väčšieho povšimnutia, že si tam tie hodnotenia napíšu firmy sami. Kúpite tak šmejd, ktorý sa tvári ako super produkt. Odhliadnuc od straty peňazí, to sebavedomie, že Vám zasa nič nepomohlo je horšie.

Elixírman ako jediná firma vystúpila z tohto davu a už od začiatku garantovala, že hodnotenie pochádza od skutočných zákazníkov. Od začiatku z jednej myšlienky, pretože sme vedeli, že sa to deje často.

Aké sú daľšie triky farmaceutického priemyslu, alebo ako nevyhorieť u súlože sa dozviete tu.

Spadlo hodnotenie z neba? Tak kde ho firmy získavajú?

U Elixírmana je to tak, že každý zákazník obdrží 10. deň od doručenia email, kde je požiadaný o zaslanie svojich skúseností s ELIXÍRMANOM.

(PREČÍTAŤ RECENZIU PRE ZDRAVI.EU)

ELIXÍRMAN OBDRŽAL CEZ 192 HODNOTENÍ. JE TO NAJVYŠŠÍ POČET V POROVNANÍ S KONKURENČNÝMI VÝROBKAMI.

Ladislav, Pardubice - 15.08.2019

Som reálna osoba. Necelý rok som bojoval s nechuťou k sexu, so strachom, tým potom aj s nechuťou k životu. Všetko naštartovala banálna vec, s ktorou nebudem zdržovať, ale hlava prestala fungovať, tak ako by mala. Začal som hľadať riešenia. Už bolo dosť trápenia sa. Možno som mal asi šťastie, ale hneď ako som narazil na Elixírmana, zdalo sa mi to zo všetkého najvierohodnejšie (navyše prírodné), objednal som si testovacie balenie a tramtatadá, welcome back. Zo začiatku bol účinok naozaj 3 dni, teraz si dám jednu pilulku za týždeň, možno, že už to ani nepotrebujem, ale mám to rád, je to taká "poistka". Nebudem preháňať, keď skonštatujem, že mi to zachránilo doslova život. Netrápte sa chlapi s nezmyslami. Pokiaľ máte problém, toto vás vytiahne zo žumpy. Mám kúpený aj C***s (názov produktu zamazaný adminom) cez nejakú internetovú lekáreň, ale asi na neho ani nedôjde, nie je dôvod. PS: Díky a veľa šťastia.

Peter, Hodonín - 08.07.2019

Konečne produkt, ktorý naozaj funguje aj bez vedľajších účinkov. Vyskúšal som snáď všetko možné od MODRÉ PILULKY, C****, A*R** (NÁZVY PRODUKTOV ZMAZANÉ ADMINOM) atď... niektoré pomohli z časti, ale bolela ma po nich hlava, mal som aj nevolnosti a návaly zvracania, teplotu a kŕče. Elixírman je prvý výrobok, ktorý naozaj splňuje pre chlapa to, čo požaduje. Žiadne vedľajšie účinky, naozaj 2. dni ako repa v poli, tretí deň ešte stále áno, ale už slabšie. Pokiaľ môžem doporučiť chlapom, ktorí sa trápili tak ako ja a ostatní, tak neváhajte a berte, dokedy je. Myslím si, ale že keď sa toto dozvedia farmaceutické firmy, urobia všetko preto, aby tento výrobok odstránili z trhu. Držím celému teamu pevné nervy a silu, aby ste neprestali, pretože ste jediní, kde to naozaj funguje.... S pozdravom Váš spokojný zákazník Peter.

Milan, Valašské Meziříčí - 07.05.2019

Výborný produkt, ktorý funguje !! Nikdy som žiadny iný neskúšal, preto nemôžem porovnávať s inými produktami. Všetkým chlapom, ktorí majú problémy môžem vrelo doporučiť. Reklama naozaj neklame !!

Jozef, Kovářská - 16.05.2019

Skutočne to pomáha, mne síce až na druhý deň, ale účinok 4 dni. Všetkým doporučujem. Neklamú ako ostatní a to sa cení.

Ján, Prostejov - 27.05.2019

Ten kto z chlapov nemal Elixírmana je blázon, šlapú si po vlastnom šťastí radosti z pevnej a dlhej erekcie, verte, že partnerka, milenka proste ženská, s ktorou práve ste, Vás bude obdivovať a neveriacky krútiť hlavou, koľko je Vám rokov na tom vôbec nezáleží a nikdy už ju nebude bolieť hlava a nepoužije žiadnu bežnú výhovorku, ale naopak bude vyhladávať Vaše nekonečné tvrdé potešenie.

Tomáš, RYCHVALD - 06.05.2019

Super, bol som znovu ako na vrchole svojej sexuality. Plne doporučujem.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Jiří, Kladno 2 - 21.05.2019

Elixírman je produkt, ktorý funguje tak, ako bol nastavený. Ďakujem za to, že to, čo niekto sľúbi je holá skutočnosť. V dnešnej dobe zázrak. Díky moc!!

Miloš, Čelákovice - 28.05.2019

Elixírman je skutočne skvelý produkt. U mňa účinkuje jedna tobolka až 7 dní (ako kedy). Prajem všetkým, aby im to išlo tak podobne tiež. M

René, Habry - 30.05.2019

Je celkom bezkonkurenčný, hlavne funguje... u mňa už niečo cez dva roky, nič nesľubuje, nepotrebuje reklamu, kto ho raz skúsi, vráti sa v čase do svôjho mládí a to hovorí samo za seba, neverím nikomu, ničomu a čo neuvidím, nevyskúšam, tak do toho nejdem....s pozdravom Renda.

Roman, Mladá Boleslav - 24.06.2019

Vážený priatelia, s Vašim produktom Elixírman som veľmi spokojný, splňuje to ako produkt, čo propagujete. Ďalej oceňujem, že hovoríte s ľuďmi pred kamerou o produkte. Som naozaj spokojný. Majte sa krásne a prajem Vám nech sa darí. So srdečným pozdravom , Roman

Marek, Čižkovice - 03.06.2019

Musím povedať, neveril som, ale fakt dobrý, týchto produktov je na trhu veľa, ale toto je fakt sila, za mňa 50 hviezdiček naozaj.

Pavol, Praha - 24.05.2019

Váš produkt účinkuje veľmi dobre. Neužívam ho pravidelne, skôr víkendovo, ale aj tak je poznať lepšia výdrž a tvrdšia erekcia. Chuť na sex nemôžem posúdiť, tú som mal vždy. Znáša sa to aj s liekmi na vysoký tlak, žiádne vedľajšie účinky nepociťujem. Elixírmana doporučujem.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Daniel, Krnov - Pod Bezručovým vrchem - 17.06.2019

velice luxusný a sľubný produkt......

Jiří, Karviná 8 - 09.05.2019

Nepoznám lepší prostriedok, naozaj účinkuje tri dni. Som skutočne spokojný a pravidelne objednávám.

Ján - 03.07.2019

Jednoducho - funguje perfektne. Kto neverí, nech vyskúša.

Aleš, Osečná - 03.07.2019

Dobrý deň, Elixírmana som vyskúšal po prvý krát, ako sa píše účinok sa začal ukazovať pozvoľna tak 3hodiny pred aktom. Bol som spokojný, prvá tabletka účinkovala tak dva a pol dňa. Verím, že až si telo zvykne, budú to tri a štyri dni plného sexu.

RADIM, - 08.07.2019

Díky, že niečo takého existuje. Príliš som tomu najprv neveril, ale som rád, že som prípravok vyskúšal.

Dušan, KLADNO - 21.06.2019

S erekciou mám problémy vlastne celý život, ale posledné 2-3 roky je to úplna katastrofa. Zatiaľ som vyskúšal klasickú modrú pilulku na predpis, P*R* (NÁZOV PRODUKTU VYMAZANÝ ADMINOM) a Elixírmana. Klasická Viagra dobrá, ale tie tlaky v hlave a divné pocity sú nič moc. Pôsobí tak jednu noc a koniec. P*R*** (NÁZOV PRODUKTU VYMAZANÝ ADMINOM) hrôza. Tlaky v hlave síce menšie, ale sú. A erekcia? Radšej nehovoriť a nedoporučujem. Sú to len vyhodené peniaze. Vôbec mi to nepomohlo. Dve tabletky naraz a nič, vôbec nič. No a tak som sa rozhodol ešte vyskúšať Elixírmana. Recenzie sú super, ale už tomu človek moc neverí. Vzal som si ho v nedelu podvečer. Sex za dve hodiny bol dobrý, ale čakal som viac. Ovšem celý pondelok stále taká ľahká erekcia a keď sa malo ísť na vec, tak bomba, super. Toto bolo presne to, v čo som dúfal. Tvrdá a dlhá erekcia. Sex naprosto úžasný. Limitom bola skôr fyzická kondícia pokračovať ďalej a ďalej. Utorok? Rovnaký ako pondelok. A dnes v stredu ešte cítim slabú erekciu. Za mňa teda dlhšie trvá, než nastúpi plný účinok, ale potom to stoji za to. Môžem vrelo doporučiť a navyše, žiadne tlaky v hlave a žiadne divné pocity. Ešte, že som si kúpil rovno 8 tabliet. Už sa teším na ďalšie. Moc díky za návrat medzi chlapov!!!

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Daniel, Dubí 1 - 09.07.2019

U mňa dobrý, myslím, že zafungoval tak, ako mal, takže objednám určite znovu.

Alex - 11.07.2019

Dobrý deň, nemal som nejaké veľké problémy s erekciou, ale zdalo sa mi, že by to mohlo být lepšie a "tvrdšie", takže som chcel prípravok iba vyskúšať. Samozrejme som od neho moc neočakával, pretože sa nejedná o prášok na lek.predpis., ale priznávám sa, že ma majiteľova reklama a jeho prezentácia presvedčila a objednal som testovacie balenie. Neviem koľko je tam placeba, koľko je tam čoho, ale bol som velice prekvapený a smial sa ako malý chlapec, keď som zistil, že to funguje! Nechcem rozeberať detaily, ale bol ako kameň a užil som si to dokonale..Účinnosť bola dva dni, ten tretí už nič moc...Takže doporučujem.

Roman, Praha - 04.07.2019

Naozaj to skvele funguje a aj účinok ešte niekoľko dní po použití je poznať. Už som nechcel skúšať niečo nového po C*A*** a A*R**** (NÁZVY VYMAZANÉ ADMINOM), ktoré na mne nejako nezaberali. To je tretí a zatiaľ jediný prípravok, ktorý naozaj funguje. Objednávam vcelku pravidelne. To je moja skúsenosť.

Pavol, Mrákotín - 16.07.2019

Som spokojný na 100%, je to naozaj účinné. Doporučujem to každému kto má problém.

Jaroslav, Louny - 29.07.2019

Dobrý deň, najprv som si objednal dve tabletky na skúšku, pretože asi ako väčšina už sklamaných mužov som na po prvý krát k tomuto produktu nemal žiadnu dôveru. Bol som ale veľmi milo prekvapený. Do budúcna s Elixírmanom určite počítam a môžem všetkým len a len doporučiť.

Jozef, Chrudim - 16.05.2019

Je to super, fakt to funguje, mne až na druhý deň, ale potom tri dni. Doporučujem. Manželka neverila, ja tiež nie. Nič mi už nepomáhalo.Tie najsilnejšie tabletky ako ci.....,vi...... a podobne len na chvíľku. Ale Elixírman je naozaj niečo iného. Je to super, doporučujem, funguje to,

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Oldrich, Bruntál - 31.07.2019

No, neveril som. Ale som veľmi príjemne prekvapený. Pripadám si ako v mojom najaktívnejšom období. Povedal by som, že mám celkovo viac energie.

Peter, Ústecký kraj - 12.07.2019

Pri surfovaní po nete som náhodne narazil na odkaz ELIXÍRMANA, po zhliadnutí stránky, prečítaní recenzií a spôsobu vlastnej propagácie, som sa rozhodol pre experiment a objednal som si vzorku na skúšku. Aj keď som nemal nejaké zvlášť problémy s erekciou, po použití tobolky podĺa všetkých doporučení výrobcu sa z Vás stane sexuálna mašína. Stačil sebemenší impulz a v ten okamih sa Váš poklopec zmenil v pevný tvrdý stan s dosť dlhou výdržou. A verte, nie je slastnejšieho pocitu než, keď Vám partnerka povie " .....už ma nechaj a týždeň tvoj p...s nechcem vidieť "Záver je asi taký, nemusíte sa báť ,že by Vaša investícia v tento produkt prišla zkrátka. Všetko, čo výrobca /predajca/ sľubuje a ponúka je pravda a funguje!!

ozzy - 01.08.2019

Výborný, neveril som, ale po vyskúšaní už verím, doporučujem všetkým.

Andrea - 12.12.2018

Elixírmana sme objednali len na skúšku a po 100 % úspešnosti sme objednali vo " veľkom" :). Dobrá cena a výborný efekt !!!! Spokojnosť.

Jozef, Křivoklát - 08.01.2019

Po pravde som nečakal, že to bude fungovat tak dobre. Musím ale povedať pravý opak. Nástup maximálne do 3 hodín a účinnosť 3 dni. Aj keď je pravda, že mne to účinkovalo 4 dni. Elíxírmana môžem všetkým len doporučiť. Naozaj funguje tak ako má. Žiadne sľuby ako od iných výrobcov, ale skutočný účinok.

Peter - 09.01.2019

S výrobkom som maximálne spokojný. Z počiatku som mal obavy, že to budú vyhodené peniaze, ale není tomu tak. Naozaj to funguje a i 2-3 dni. Budem si objednávať ďaľší.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Karol, Klimkovice - 11.01.2019

Ako ste povedali, tak to bolo, pôsobilo to na mňa 3 dni, nepodvádzate za čo Vám ďakujem, Karol

Rudolf, Náměšť nad Oslavou - 13.09.2018

Ďakujem .Tento preparát na báze prírody funguje na 100% v podstate bez obmedzení.Je hlavné, aby ten, kto to potrebuje bol po psychickej stránke v pohode. Vďaka tomu je účinok perfektný. Som kardiak a moje obavy boli, či sa nemôže niečo prihodiť ako u toho modrého prášku.Nič sa nedeje, je to v pohode nie sú potrebné žiadne obavy. Žena bola prekvapená tou výdržou .Skrátka bomba.

Jozef , Louny - 14.01.2019

Mám už síce cez šesťdesiat, takže prípravok užívam denne jeden a pozorujem, že erekcia a libido sa udržuje ako v dvadsiatke, ženy ma priťahujú a chcú muža s tvrdým penisom, aby dosiahli orgazmu aj opakovane.

Jozef, Most - 15.01.2019

Naprosto úžasný produkt. Po prvý krát v živote som vyskúšal Elixírmana a musím uznať, že výsledok som poznal nielen ja, ale aj moja partnerka. Doba účinku bola skoro štyri dni.

Peter, Horoměřice - 24.09.2018

Ako skeptik som sám seba presviedčal, že vyskúšať niečo na bázi bylín je zbytočné ... Aké bolo moje prekvapenie, keď to, čo sľubuje reklama, majiteľ a recenzie, sa splnilo na 1000% . Takmer okamžitá reakcia na vonkajší stimul , od kontaktu po fyzické dráždenie ... Neuveritelné a pre mňa úžasná skúsenosť a dávam max hodnotenie . Pomer cena/výkon je neprekonatelný ... Díky za zážitky :-)

Jiří, Hradec Králové - 02.05.2019

Môžem produkt ELIXÍRMAN len doporučiť. Naozaj funguje, je to super. Účinnosť jednej tobolky až 4 dni. Nástup účinku po troch hodinách.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Miloš, Brandýs n/L - 14.01.2019

Potvrdzujem, ja aj  moja partnerka (mám jej zvolenie a súhlas s týmto ohodnotením), že tento prípravok naozaj funguje. V našom prípade bolo ono riadne "postavenie", nielen tri dni, ako je reklamované, ale dokonca fungovalo celý týždeň. M

J Plzeň - 06.02.2019

Na rozdiel od iných výrobkov s ďaleko väčšou reklamou, tento produkt naozaj dáva čo sľubuje.

Jozef - 15.01.2019

Žiadne zbytočné písanie. Proste funguje.

Milan, Hostouň - 11.07.2018

Elixírman je rozhodne lepší, než iné produkty ponúkané v lekárňach. Som s ním celkom spokojný.

Pavol - 22.01.2019

Som veľmi spokojný. Neveril som tomu, ale ono to fakt funguje. Môžem len doporučiť. Je to fakt bomba. Zmenil sa mi tým život.

Jozef, Hodonín - 14.01.2019

Zdravím, môžem povedať, že produkt Elixírman je skvelý, ale po pravde čo som si vzal prvú tabletku, tak som bol trošku sklamaný, neviem čím to bolo, či tým, že som mal nejaký alkohol alebo, že som bol na návšteve u rodiny a nebola možnosť sexuálneho kľudu? Ale doma som si vzal po týždni tabletku druhú, povedal som si, tak skúsim to ešte a môžem povedať velice som spokojný, tabletku som si vzal vo štvrtok a dnes je nedela a som schopný stále akejkoľvek sexuálnej akcie, za mňa bomba a ostatným odkazujem nebojte sa, je to super, ja som sa tiež  bál po prvý krát kúpiť produkt, ale neľutujem, so ženou sme sa milovali tri dni a dnes máme odpočinok. Ďakujem výrobcom, po výplate bude objednávka na veľké balenie. Díky, s pozdravom Jozef

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Jozef, Rousínov - 21.03.2019

Na rozdiel od mnohých iných, ktoré som vyskúšal, tento produkt skutočne funguje. Považujem za férové, možnosť objednať 2 ks na skúšku. Sám som s istou dávkou nedôvery vyskúšal. Výsledok ma natoľko presvedčil, že od tej doby objednávam pravidelne. Dĺžka účinku jednej tabletky u mna činí 2 - 3 dni podľa fyzického a psychického stavu.

Tomáš, Kostelec nad Černými lesy - 28.01.2019

Nielen erekcia, libido a pod. Hlavne sa človek cíti celkovo lepšie :-)

Dominik, Karviná Hranice - 28.01.2019

No moc som tomu neveril, ale skúsil som to, kedže mám predčasnú ejakuláciu, moja partnerka to toleruje, ale mne sa to moc nepáči, tak som skúsil a bol som prekvapený, aj keď som ejakuloval, tak nezvädol ako vždy, zostal pevný ako kameň a tým pádom som nemusel prerušiť sex a pokračoval som ďalej a partnerka bola spokojná a tak som tiež videl, že bolo to lepšie než inokedy, ešte druhý deň som pocitoval, že to funguje veľmi dobre a dalšie dni už to bolo slabšie, takže si to znova objednám a uvidím či to bude naďalej fungovať.

Kamil, Česká Skalice - 03.10.2018

Vážené dámy, vážení páni. Nemôžem inak než vztýčiť palec hore. To s čím sa vychvaľuje predajca je skutočne pravda. Bol som milo skôr "tvrdo" prekvapený, že to funguje. Páni verte tomu, že budete skutočne prekvapený, akurát sa nezľaknite toho, že sa dostaví nočná a ranná erekcia.... a pripravte svoje drahé milované polovičky na to, že si budú musieť zvyknúť na niečo tvrdšie. :-) Len dúfam, že si telo nevytvorí protilátky a bude kúzelná pilulka fungovať stále rovnako. Dávam 4 hviezdičky z piatich, ale len preto, že ten účinok trvá len "3" dni, teda aspoň u mňa. Určite doporučujem vyskúšať. Kamil

Jarda K.,Děčín - 30.01.2019

Elixírman je výborný prostriedok, ktorý dodá mužovi sebavedomie a žene príjemné zážitky. Sex je uvolnenejší bez obavy zlyhania...A pôsobí dlhšie než tri dni ...ďakujeme

Pavol - 05.02.2019

Super tak to som nečakal na niekoho to pôsobí až 3 dni, ale ja som to mal skoro 5 dní, siahla moja láska na mňa a môj penis dostal impulz, vrele to pánom dôchodcom a ľuďom, ktorý majú problém doporučujem, krásny deň Vám všetkým

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Peter, Lounsko - 03.06.2018

Prípravok funguje tak, ako je inzerovaný. Je mi cez 50 a po použití prípravku sex funguje ako za mlada - tvrdá erekcia krátko po zahájení predohry, dlhá výdrž, nie je problém mať sex aj niekoľko krát za deň (vyskúšané na dovolenke pri mori), stále s rovnakou chuťou. Partnerka je tým nadšená a max. spokojná. Navyše účinok trvá ľahko cez týždeň. Vrelo doporučujem.

Václav, Rotava - 14.02.2019

Prípravok je dobrý, určite zvyšuje citlivosť. Podporuje chuť k sexu a je intenzívnejší. Kľudne odpoviem aj na tel. otázky. 604751XXX- (číslo skryté adminom). Niesom ich zamestnanec, ani ma neplatia za reklamu. Díky Václav.

Radek, Žehušice - 17.04.2019

Super prípravok, naozaj funguje.

František, Ralsko - 19.02.2019

Dobrý deň,Elixírman je úžasný moc si to užívam, Elixírman funguje úplne skvele,všetkým doporučujem. F.P.

Ivan, 54 let - 27.02.2019

Aj keď som popravde v účinnosť produktu moc neveril, účinok bol ohromujúci už vzhľadom ku skutočnosti, že som mal skutočne veľký problém s erekciou.

Michal, Most - 08.03.2019

Naozaj môžem len doporučiť. Až 3 dni robí divy elixír skutočným mužom.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Jitka, Kolín - 17.07.2018

Ja aj manžel sme veľmi spokojný, bola dlhšia a oveľa dlhšia výdrž, najprv mi vynadal, že je to drahé ,ale potom otočil o 360 stupňov a chceli by sme ďalej pokračovať a zostať verný tomuto zázračnému produktu, mali sme z toho radosť obaja,užívali sme si to fakt plnými dúškami, klobúk dole, sú to skutočne zázračné bylinky a hovoril mi, že by sme si objednali ďalší, hodnotím na stupeň 5 a viac, máme záujem ďalej v tom pokračovať.

Jiří, Děčín - 14.03.2019

Naozaj to funguje..

TIBOR, Pisek - 18.03.2019

Tak Vážený, mám 65.rokov, som slobodný o Elixírmanovi som se dozvedel asi pred 2.rokmi,od toho času,si to beriem keď čakám návštevu.Nikdy....podotýkam,NIKDY...SOM NEZLYHAL V POSTELI.Preto doporučujem hlavne pánom v pokročilom veku,ako som ja.

Miroslav, Karlovy Vary - 19.03.2019

Super vec môžem doporučiť funguje to

Marek, Opava - Jaktař - 25.03.2019

Vyskúšal som to a funguje, som spokojný môžem doporučiť.

46 Milan, Zákupy Česká Lípa - 05.10.2018

Zdravím v mojom živote má sex veľmi dôležitú rolu. Asi tak pred rokom som začal pocitovať problémy s erekciou. Spočiatku som to zvalil na kde čo ,ale rýchlo mi došlo, že je problém. Sex som zvyknutý mať minimálne obdeň, manželka ma utešovala, to sa spraví a tak, ale moja psychika bola pekne nalomená. Tak som začal hladať po nete, veľa som o mojom probléme prečítal. No a začal som objednávať rôzne prípravky vychválených až do nebies recenzie super a všetko s prepáčením na hovno, vrátane reklám v televízii. Tým, že sex pre mňa veľa znamená, tak som bol psychicky na dne!!! Ale nevzdal som to napriek tomu, že ma to stálo viac než desať tisíc a účinok sa rovnal nule. No a úplne náhodou som na nete narazil na ELIXÍRMANA, všetko čo išlo, tak som o ňom prečítal, pozrel všetky videá, vypadalo to pre mňa veľmi zaujímavo, aj keď po skúsenostiach predošlých prípravkov som moc neverill.Ale napriek tomu som si objednal na skúšku balenie dvoch tabliet. ELIXÍRMAN dorazil domov na šťastie sme na víkend nemali deti doma! V piatok o tretej som si vzal vtedy nevediac ZÁZRAČNÚ PILULKU a s manželkou sme sa premilovali až do pondelkového rána, z toho sme spali asi šesť hodín!!! Pre mňa a moju manželku je ELIXÍRMAN ZÁZRAK MOC ĎAKUJEME, zachránil nám manželstvo, vzťah a možno ešte viac.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Tomáš, Jablonné nad Orlicí - 02.04.2019

Vynikajúci

Milan, Polička - 02.04.2019

Veľmi spokojný, už skúsenosť mám a môžem vrelo doporučiť..

Pepíno, Dobruška - 10.04.2019

Ano, produkt doporučujem všetkým mužom, ktorí sa chcú cítiť znovu ako poriadne nabitý muž. V minulosti som vyskúšal niekoľko prípravkov od iných firiem, ale tie nefungovali, tento ÁNO. Účinok je min. 24 hod., tzn. nie je to tabletka len pre jednorázové potešenie. Obaja sme boli zase spokojný. Verím, že aj Vy budete spokojný. Doporučujem!

Jozef, Liberec - 12.07.2018

Osobne som veľmi a príjemne prekvapený s tymito tabletkami a doporučujem všetkým od -do xxxxrokov.Sám mám už 70 rokov.

Jan L., Prostějov - 05.01.2018

Hodnotenie na Vašej stupnici spokojnosti podľa mňa a účinkov prvý deň by bolo asi tak niekde na 50 bodoch a to nepíšem len já, ale aj moja priateľka, ona hovorila 1000 bodov, tisíc pozdravov a ďakovných dopisov, chcel som Vám povedať, že sme túto správu napísali spoločne a to tým najtvrdším predmetom, ktorý sa tu nachádzal a to bol môj čuráX.. , pokiaľ toto zverejníte, ako že si myslím, že ano tak páni Vy, ktorí ešte váháte robíte strašnú chybu, objednávajte objednávajte, nebudete vážne chápať, čo to s Vami pri milování urobí a to nielen v tvrdosti Vášho prirodzenia, stúpne Vám nielen to, ale aj Vaše sebavedomie.

Tomáš - 19.08.2018

Po vyskúšaní balenia na skúšku som bol úplne nadšený, ako to úžasne funguje. Predým som skúsil aj iný produkt, ale ten bol úplne na …. nule. Škoda peňazí. To sa s Elixírmanom nedá porovnať. Po prehltnutí úplne prvej tabletky som asi po hodine a niečo mal pocit, že keď nepôjdem hneď do akcie, tak mi asi urve nohu:-). Druhá tabletka už tak pred akciou výrazná nebola. Ale aj tá fungovala úplne senzačne, na 100%. Aj druhý deň, ako ta prvá. Tak som si hneď objednal veľké balenie.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Martin, Brno - 19.08.2018

Dobrý deň, tento produkt hodnotím kladne, je to neuveritelné, ale naozaj to funguje, už som skúšal niekoľko iných produktov a väčšinou to boli vyhodené peniaze.Elixírman môžem len doporučiť.

Zdenek, Vsetín - 29.06.2018

Skúšal som aXXXXX (vymazaný názov výrobku), skúšal som cxxxxx (vymazaný názov výrobku) a vôbec nič. Veľa zbytočne vyhodených peňazí!!! Potom som na internete objavil Elixírman. Na skúšku som si kúpil balenie dvoch kapslí. Moc som tomu neveril, ale dva za tú cenu? Svet div sa!! Po užití jednej kapsli som sa nestačil diviť. Pri mazlení s manželkou prišla taká erekcia, že môžem povedať, takú som v mládí mal málokedy. Som veľmi spokojný a myslím, že manželka tiež. Ďakujem za tento zázrak. Od tej doby objednávam pravidelne, keď je treba. Mám už 61 rokov, takže toho mazlenia už toľko nieje. Ale keď je, tak JE !!!

Karol, Kraslice - 22.06.2018

Mám 52 rokov používal som Ci***** (admin: zamazané meno výrobku) z počiatku dobré, neskôr z pol tablety bola celá a výsledky stále slabšie. S Elixírmanom naozaj 3 dni a manželka ma prosila, aby som sa už urobil, nie je to úplne ako za mlada, ale to už asi ani nemôže, som spokojný a žena tiež. Veľká spokojnosť.

Viktor N., Prachatice

Seriózne jednanie, balenie dorazilo za 2 dni ako ste sľúbili. Pán na infolinke moc príjemný. Doporučujemi.

Jiří, Jicin - 17.07.2018

Nemôžem si vynachváliť Elixírmana,

Viktor, Zlín - 19.07.2018

Zdravím, vynikajúci, ani som niečomu takému neveril, že tak účinná tabletka existuje! Viktor

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Hynek, Ústí nad Labem

Táto pilulka zo mňa urobí vždy superhrdinu. Zatiaľ iba pozitívna skúsenosť. 

Peter, Nové město na Moravě - 24.07.2018

Je to fakt super, skúšal som aj iné tabletky, ktoré ale nefungovali, ale Elixírman zaberá už po dvoch hodinách.

Roman, Planá nad Lužnicí - 26.07.2018

Moc som neveril, tak som objednal 2 ks na skúšku, ale bol som prekvapený, erekcia bola už po 2 hod. a potom vždy keď som bol vzrušený, tak som si objednal už väčšie balenie po 8 ks. naozaj stačí 1 ks.na 3 dni, partnerka neverí, čo teraz vydržím.

Peter, Jihlava - 25.07.2018

Tento produkt nemá chybu,"omladol" som po ňom. Nie je čo dodať.

Jiří, Praha - 17.04.2019

Ahoj, mám 58 rokov. S manželkou sme spolu 30 rokov a po objednávke 2 tabletiek sme naozaj našli moc dobré vlastnosti tohto produktu. Predĺžila sa nám doba milovania a použili sme aj viac polôh. Doporučujem.

Břetislav, Praha 4 - 30.07.2018

Jó! Je to fantastické. Je to ako píšu! Aj na tretí deň mi pekne stál! Kupujte to chlapi! Je to úžas!

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Petr, Kladno 7 - 13.06.2018

Som veľmi spokojný a objednám znovu. Vzal som si dva na skúšku a super. Po prvý krát to, čo má hlavu aj pätu.. Myslím, že je napísané, že to má účinok 2dni.. Na mne to bolo poznať aj 4.deň.. Som vodič kamiónu a nikdy sa mi nestalo, aby sa mi behom dňa a jazdy za volantom 6 krát ztoporil.. Len keď som sa vracal z Plzne na Kladno, tak bol štyrikrát hore a to bola len myšlienka na sex.. Super a idem na ďalšie balenie. Diky P.N

Pavel, Plzeň-Radobyčice - 02.01.2018

Môžem zodpovedne prehlásiť, že to naozaj funguje. Zaiaľ som kúpil balenie dvoch tabliet na vyskúšanie a jednu som už vyskúšal. Mám 70 rokov a normálne mám erekciu takú polotvrdú a tým, že nie je dostatočné prekrvenie nie je ani dostatočná citlivosť, takže ten prežitok nie je intenzívny. Vzal som tabletku ráno pred raňajkami a asi po 2 a pol hodine som išel na vec. Tam už som pocítil, že sa to rapidne zlepšilo. Ten deň som po obede ako vždy išel s priateľkou odpočívať. Po odpočinku som znovu skúsil či to ešte funguje.To už bolo skutočne "tornádo" - robí to z človeka "zviera"!!! Večer pred spaním došlo opäť k nášmu sexu. Bol to fakt sex na úrovni 20. ročného chlapca. No a ráno - ...odpočinutý som na to znovu išel a hral som sa asi pol hodiny!!! Partnerka to prežila, musela si ešte odpočinúť, než išla na raňajky. (Našťastie mám priateľku -66- ktorá má sex rada) Po obede a odpočinku som znovu skúsil či to ešte funguje. Bolo to tak dobre, že sa už sa mojej priateľke doslova klepali nožičky. Požiadala ma, aby som si dal pauzu... Takže záver : behom tých 2 dní bol sex 5x a z toho som sa 2x vy.... . Tretí deň som pre zaujímavosť pod dekou skúšal rukou čo to urobí a skutočne to tam ešte "bolo" - nie už tak intenzívne, ale ešte trochu to erekciu podporovalo. Napriek tomu, že som dôchodca a iné príjmy nemám, tak tých peňazí neľutujem.(kľudne by som si s tým trúfol na nejakú mladú slečnu, ktorej by nevadilo, že je mi 70)

Jan, Olomouc - 08.08.2018

Po svojich skúsenostiach s podobnými produktami som žasol nad účinkom a nie len ja !!! Zataľ len tie najlepie skúsenosti, partnerka vrnela blahom.

JAROMÍR, UH.HRDIŠTĚ - 08.08.2018

Funguje, beriem si ho na víkend a je poznať účinok, nečakajte zázrak, zmena je poznať.

Lukáš F., Sokolov

S tymi štyrmi tabletkami u iných produktov máte pravdu, mal som čo robiť, aby som to všetko prehltol. Výsledok bol veľmi slabý. Rezignoval som potom na všetky prípravky, už som proste nemohol veriť po takej skúsenosti žiadnej reklame. Kolega z práce mi priniesol na skúšku potom jednu Vašu tabletku, neveril som stále a nič som fakt nečakal, ani som si ju nechcel vziať, o to viac som bol prekvapený, keď som zistil, že je niečo inak ako predtým. Moja priateľka vôbec nechápala kde sa to vo mne vzalo, bol som fakt totálne hotový, maximálny pocit vzrušenia, všetka citlivosť sa snáď zdäsaťnásobila. Bol to rachot.  

Jan, Moravské Budějovice - 31.05.2018

Aj keď som tomu najprv neveril a myslel som si, že je to ďalší z rady nefungujúcich preparátov, tak musím povedať, že to skutočne funguje. Takú erekciu som mal naposledy v dvadsiatke a vo svojej 45-tke som už nedúfal, že to ešte niekedy zažijem. Účinkuje to skutočne až tri dni, ale ten prvý je naozaj super! Všetkým to doporučujem a tým, ktorý stále váhajú, doporučujem zakúpiť aspoň to skúšobné balenie a vyskúšať.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Pavel - 07.08.2018

Ten, kto nevyskúša, ten neuverí, páni. Bomba, stojí za to a funguje mi 5 dní :)

Jaroslav - 10.08.2018

Som nad mieru spokojný a moja priateľka ešte viac. Po jednej pilulke môžem ráno, poobede, večer a daľší deň znova, proste neuveritelné. Po skúsenostiach rôznych prípravkov keď ma bolela hlava a účinok skoro žiádny, je Elixírman favorit medzi výrobkami. Ešte by som chcel dodať, že alkohol v malej miere neznižuje erekciu. Vrelo doporučujem všetkým mužom.

Alena, Hradec Kralove - 10.08.2018

Tabletky mňa aj manžela absolútne nadchli, napriek tomu, že sme to brali ako srandu a nie potrebu.Po 2 hod. bol manžel pri chuti na sex a chuť trvala ďaľšie 3 dni, manžel nemal žiadne búšenie srdca, ani tepanie v hlave. Môžem len doporučiť.Manželovi je 35, takže to použijeme teraz na spestrenie a neskôr určite na riešenie problému, ktoré sú bohužiaľ čím ďalej tým častejšie okolo 50-60 rokov.

Dalibor, Kladno

Prvá vec, čo mi po dlhej dobe pátrania zafungovala. Ďakujem.

Roman, Ústí nad Orlicí - 14.08.2018

Jeden z mála produkto, ktorý stopercentne funguje, doporučujem.

Jiří, Pelhřimov - 14.08.2018

Dobrý deň.Chce to len nabrať odvahu a vyskúšať tento prípravok.Za mňa mu dávam sto percent.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Karel, České Budějovice - 20.08.2018

Nečakal som nejaké zázraky, ale ono to funguje a dost dobre, skvelé. Nemám problémy s erekciou, ale hovorím si prečo nie, nie je mi už 20 a odrazu mi bolo. Funguje to na 1... Proste si objednám a rád..

Marian O., Vrchlabí

Skvelý produkt. Pripadám si silný, mám znovu sebavedomie. Prvá tabletka mi zabrala po cca 2 hodinách, teraz už po cca jednej hodine, beriem jednu tabletku raz za 3 dni, prvé dva dni je to velmi silné, tretí deň už skôr taký dojazd, ale stále to je cítiť, nevedel som, čo mám čakať, po prvý krát mi to došlo, keď som stále mohol pokračovať, moja partnerka nie je zvyknutá takto dlho vydržať, odrazu som si hovoril, áno, tak už vlastne viem, kde je tá zmena, úplne som na to zabudol, že som si Elixírmana v ten deň bral, teraz už nič iného nechcem. Číňania sú cez medicínu machri. 

Pavel, Plzeň město - 23.08.2018

Moja skúsenosť je kladná, účinok dva dni určite, dobrý, zatiaľ najlepší z preparátov z všemožných čo sa predávajú.Môžem len vrelo doporučiť.Pavel

František, Tábor - 12.12.2018

Dobrý deň, každopádne Vám môžem otvorene napísať, že v dnešnej dobe komerčných produktov, ste očividne výnimka, ktorá priniesla na trh produkt, ktorý v tomto prípade mužom nemaže iba med okolo huby. Dúfam, že toto strohé hodnotenie je pre Vás dostačujúce, rád by som od Vás dostal ponuku s cenami, pokiaľ je to možné, ďakujem, František

Tomáš V., Hranice na Moravě

Som diabetik 18 rokov!! Teraz mi je 41, Elixírman funguje skvele. 

Milan, Zatec - 30.08.2018

Funguje to dosť dobre, premýšľam o ďaľšom balení, mal som len malé na skúšku.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Petr, Praha 10 - 04.09.2018

Je to neuveritelné, ale Elixírman skutočne funguje úplne úžasne. A navyše účinkuje ešte dlhšie než zmienené tri dni.

F., Mladá Boleslav - 28.08.2018

Neveril som, ale vyskúšal. Od tej doby pravidelne nakupujem a mojich 60.rokov necítim ako vek. Super!

Jan, Ř - 07.09.2018

Pri objednávke som si hovoril, že ide o daľší z produktov, čo moc fungovať nebudú. Potom som išiel s priateľkou na víkend,vzal som si ho v piatok k večeru a do nedele som mohol kedykoľvek si vzpomenula.A vzpomenula si mnohokrát.Bez som nemohol toľkokrát, ani tak často.Za mňa doporučujeme,ja aj priateľka.

Vlasta, Olomoucko - 03.08.2018

Elixírman mi skutočne pomohol, penis bol väčší aj silnejší, dĺžka sexu je o hodne dlhšia.

Láďa - 10.09.2018

Skutočne to funguje! Prvné tri dni totálna pevnosť a výdrž, ale znateľné zlepšenie ešte na druhý týždeň. Istota výkonu mi odstránila nervozitu a všetko si viac užijem.

Vladan, Škrdlovice - 18.09.2018

Neveril som, ale skutočne to funguje. Budem musieť kúpiť daľší.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Vlasta, Zábřeh - 19.09.2018

Skutočne pomáha, penis je väčší a tvrdší, o dĺžke trvania súlože ani nehovorím.

Jiří, Nemcice nad hanou - 24.09.2018

Nie je čo povedať. 100% spokojnosť.

Pavel - 25.09.2018

Funguje super cca 5 dní :-)

Luboš, Karviná 6 - 05.10.2018

Kúpil som zo zvedavosti, s erekciou problém nemám, ale po použití Elixírmana mám erekciu každú chvíľu. Takže za mňa môžem povedať, že účinkuje perfektne.

Oldřich, Karlovy Vary

Je mi 24 a som vcelku zdravý. Len sme to chceli s priateľkou vyskúšať, pretože nás baví experimentovať. Skúšali sme sex po vyfajčení marihuany, ale toto bolo o dosť lepšie :D

Josef, Jirkov - 12.10.2018

Proste a jednoducho je to super, kto neverí nevie o čo prichádza.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Vladimír, Hazlov - 15.10.2018

Skvelý produkt a neuveritelne na mňa pôsobí až 4 dni.

Slávek, Rokycany - 19.10.2018

Je to skutočne, ale skutočne veľmi dobrý produkt a sila, ktorú prináša, je veľká. Slávek

Kryštof Č., Nová Paka

Je mi 47, mám cukrovku druhého typu. Nemohol som sa dostať do plnej erekcie, stratil som ju pred ejakuláciou, takže bolo pre mňa nemožné uspokojiť svoju partnerku. Bol som z toho fakt dosť na prášky, depresívny! Potom som zhliadol Vašu reklamu na čínsku medicínu, človek už proste vyskúša čokoľvek, stálo to ale za to, som po dlhej dobe fakt spokojný. Nesnižujte prosím kvalitu výrobku, hlavne nechajte stále rovnaké zloženie! Bola by to škoda.

Tomáš - 22.10.2018

Zdravím, objednal som si na skúšku 2 tabletky a úprimne som tomu moc neveril, ale opak bol pravdou. ONO to skutočne funguje a u každého to je asi inak. U mňa to fungovalo 4 dni. Asi jediný produkt, ktorý skutočne funguje, na tu dobu mi to zmenilo i sebavedomie.

Radim, Ždar Nad Sázavou 3 - 25.10.2018

Do poslednej chvíle som tomu produktu neveril, dokým som to nevyskúšal, je to bomba. Vrelo doporučujem všetkým.

Bronislav, Kladno - 01.11.2018

Zdravím, no neveril som tomu, ale skúsil som to. A kto raz skúsi, nechce inak. Funguje to úplne v pohode, ale je uvedené, že Elixírman pôsobí necelé 3 dni, resp., že účinok tretí deň slabne. Mne to pôsobilo na plný výkon skoro 5 dní. Takže objednávam znovu.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Petr, Jihlava - 22.10.2018

Prípravok príjemne prekvapil,viac než sa uvádza.Môžem len doporučiť.

Jiri, Usti nad Labem - 30.10.2018

Vyskúšal som už veľa produktov a sú to len ako hovoríte, lákadlá na peniaze a účinok žiadny. Elixírmana som vyskúšal a super. V sexe a s chuťou k sexu vydrží atď., všetko fuguje ako má, ako v mládí. Môžem doporučiť, konečne niečo čo účinkuje aj partnerka je konečne spokojná. Ďakujem za mňa super.

Martin, Hradec Králové - 16.11.2018

Vyskúšal som už veľa produktov a sú to len ako hovoríte, lákadlá na peniaze a účinok žiadny. Elixírmana som vyskúšal a super. V sexe a s chuťou k sexu vydrží atď., všetko fuguje ako má, ako v mládí. Môžem doporučiť, konečne niečo čo účinkuje aj partnerka je konečne spokojná. Ďakujem za mňa super.

Pavel, Smilovice - 15.11.2018

Vyskúšal som už veľa produktov a sú to len ako hovoríte, lákadlá na peniaze a účinok žiadny. Elixírmana som vyskúšal a super. V sexe a s chuťou k sexu vydrží atď., všetko fuguje ako má, ako v mládí. Môžem doporučiť, konečne niečo čo účinkuje aj partnerka je konečne spokojná. Ďakujem za mňa super.

Zdeněk, Praha - 26.10.2018

Vyskúšal som už veľa produktov a sú to len ako hovoríte, lákadlá na peniaze a účinok žiadny. Elixírmana som vyskúšal a super. V sexe a s chuťou k sexu vydrží atď., všetko fuguje ako má, ako v mládí. Môžem doporučiť, konečne niečo čo účinkuje aj partnerka je konečne spokojná. Ďakujem za mňa super.

Jaroslav L., Brno

Vyskúšal som už veľa produktov a sú to len ako hovoríte, lákadlá na peniaze a účinok žiadny. Elixírmana som vyskúšal a super. V sexe a s chuťou k sexu vydrží atď., všetko fuguje ako má, ako v mládí. Môžem doporučiť, konečne niečo čo účinkuje aj partnerka je konečne spokojná. Ďakujem za mňa super.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Karel, Lysá nad Labem

Vyskúšal som už veľa produktov a sú to len ako hovoríte, lákadlá na peniaze a účinok žiadny. Elixírmana som vyskúšal a super. V sexe a s chuťou k sexu vydrží atď., všetko fuguje ako má, ako v mládí. Môžem doporučiť, konečne niečo čo účinkuje aj partnerka je konečne spokojná. Ďakujem za mňa super.

Zbyněk, Liberec - 27.11.2018

Vyskúšal som už veľa produktov a sú to len ako hovoríte, lákadlá na peniaze a účinok žiadny. Elixírmana som vyskúšal a super. V sexe a s chuťou k sexu vydrží atď., všetko fuguje ako má, ako v mládí. Môžem doporučiť, konečne niečo čo účinkuje aj partnerka je konečne spokojná. Ďakujem za mňa super.

Jiří, Světlá nad Sázavou - 04.12.2018

Vyskúšal som už veľa produktov a sú to len ako hovoríte, lákadlá na peniaze a účinok žiadny. Elixírmana som vyskúšal a super. V sexe a s chuťou k sexu vydrží atď., všetko fuguje ako má, ako v mládí. Môžem doporučiť, konečne niečo čo účinkuje aj partnerka je konečne spokojná. Ďakujem za mňa super.

Radek, Č. Budějovice - 22.11.2018

Vyskúšal som už veľa produktov a sú to len ako hovoríte, lákadlá na peniaze a účinok žiadny. Elixírmana som vyskúšal a super. V sexe a s chuťou k sexu vydrží atď., všetko fuguje ako má, ako v mládí. Môžem doporučiť, konečne niečo čo účinkuje aj partnerka je konečne spokojná. Ďakujem za mňa super.

Petr, Brno - 06.12.2018

Vyskúšal som už veľa produktov a sú to len ako hovoríte, lákadlá na peniaze a účinok žiadny. Elixírmana som vyskúšal a super. V sexe a s chuťou k sexu vydrží atď., všetko fuguje ako má, ako v mládí. Môžem doporučiť, konečne niečo čo účinkuje aj partnerka je konečne spokojná. Ďakujem za mňa super.

Radek, Brno - 11.12.2018

Vyskúšal som už veľa produktov a sú to len ako hovoríte, lákadlá na peniaze a účinok žiadny. Elixírmana som vyskúšal a super. V sexe a s chuťou k sexu vydrží atď., všetko fuguje ako má, ako v mládí. Môžem doporučiť, konečne niečo čo účinkuje aj partnerka je konečne spokojná. Ďakujem za mňa super.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Jaromír, Hodonín - 11.12.2018

Vyskúšal som už veľa produktov a sú to len ako hovoríte, lákadlá na peniaze a účinok žiadny. Elixírmana som vyskúšal a super. V sexe a s chuťou k sexu vydrží atď., všetko fuguje ako má, ako v mládí. Môžem doporučiť, konečne niečo čo účinkuje aj partnerka je konečne spokojná. Ďakujem za mňa super.

Martin, Jilemnice - 12.12.2018

Vyskúšal som už veľa produktov a sú to len ako hovoríte, lákadlá na peniaze a účinok žiadny. Elixírmana som vyskúšal a super. V sexe a s chuťou k sexu vydrží atď., všetko fuguje ako má, ako v mládí. Môžem doporučiť, konečne niečo čo účinkuje aj partnerka je konečne spokojná. Ďakujem za mňa super.

Vlasta, Zábřeh - 12.12.2018

Vyskúšal som už veľa produktov a sú to len ako hovoríte, lákadlá na peniaze a účinok žiadny. Elixírmana som vyskúšal a super. V sexe a s chuťou k sexu vydrží atď., všetko fuguje ako má, ako v mládí. Môžem doporučiť, konečne niečo čo účinkuje aj partnerka je konečne spokojná. Ďakujem za mňa super.

Petr, Jaroměř - 17.12.2018

Vyskúšal som už veľa produktov a sú to len ako hovoríte, lákadlá na peniaze a účinok žiadny. Elixírmana som vyskúšal a super. V sexe a s chuťou k sexu vydrží atď., všetko fuguje ako má, ako v mládí. Môžem doporučiť, konečne niečo čo účinkuje aj partnerka je konečne spokojná. Ďakujem za mňa super.

Petr, Protivín - 13.12.2018

Vyskúšal som už veľa produktov a sú to len ako hovoríte, lákadlá na peniaze a účinok žiadny. Elixírmana som vyskúšal a super. V sexe a s chuťou k sexu vydrží atď., všetko fuguje ako má, ako v mládí. Môžem doporučiť, konečne niečo čo účinkuje aj partnerka je konečne spokojná. Ďakujem za mňa super.

jan, Ostrava 2 - 07.12.2018

Vyskúšal som už veľa produktov a sú to len ako hovoríte, lákadlá na peniaze a účinok žiadny. Elixírmana som vyskúšal a super. V sexe a s chuťou k sexu vydrží atď., všetko fuguje ako má, ako v mládí. Môžem doporučiť, konečne niečo čo účinkuje aj partnerka je konečne spokojná. Ďakujem za mňa super.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Jiří, Dačica - 29.03.2017

Vyskúšal som už veľa produktov a sú to len ako hovoríte, lákadlá na peniaze a účinok žiadny. Elixírmana som vyskúšal a super. V sexe a s chuťou k sexu vydrží atď., všetko fuguje ako má, ako v mládí. Môžem doporučiť, konečne niečo čo účinkuje aj partnerka je konečne spokojná. Ďakujem za mňa super.

Jiří, Kutná Hora - 19.12.2018

Vyskúšal som už veľa produktov a sú to len ako hovoríte, lákadlá na peniaze a účinok žiadny. Elixírmana som vyskúšal a super. V sexe a s chuťou k sexu vydrží atď., všetko fuguje ako má, ako v mládí. Môžem doporučiť, konečne niečo čo účinkuje aj partnerka je konečne spokojná. Ďakujem za mňa super.

František, Praha 6 - 16.04.2018

Užívam prášok nárazovo a je to skutočne na pocitoch aj celkovo poznať. Pokiaľ prášok užívam podľa návodu každý tretí deň, je jeho účinok mocnejší a trvalejší. Som spokojný a pokiaľ by cena bola priaznivejšia pre "verných" odberateľov, bol by som ešte viac. Zdravím

Lukáš P., Liberec

Cítim se ako alfa samec :) Doporučujem 

Pavel, CHRUDIM - 17.04.2018

Je to skutočne účinné a já som spokojný, len tá cena by mala byť nižšia, zľava pre dôchodca by sa hodila.

Jiři, Troubky - 25.04.2018

Nie je nič jednoduchšie než vyskúšať ELIXÍRMANA.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Petr, Přerov - 25.05.2018

Dobrý deň, je to super. Oproti konkurencii, ospevovanej v reklamách a s minimálnymi účinkami, Elixírman skutočne funguje. Ďakujem Vám a môžem len doporučiť.

Pavel, Ostrava - 21.05.2018

Veľmi milé prekvapenie už po prvom užití. Nástup u mňa síce cca po 4 hodinách, ale vzhľadom k dobe, po ktorú pôsobí, je to zanedbateľné. Doporučujem.

Jiří, Litoměřice - 30.05.2018

Vyskúšal som pár produktov na podporu erekcie a výkonnosti. Výsledky boli mizivé skôr žiadne. Často s tým boli spojené bolesti hlavy. Po dlhšom uvažovaní som si na vyskúšanie, ako poslednú šancu zakúpil Elixírman. Výsledky sú parádne. Aj keď mi trvalo dlhší čas, než som sa naučil, ako ho užívať, aby som bol vždy pripravený k akcii, keď zrovna potrebujem. Spoliehať na to, že po dvoch hodinách po použití už budem vo forme som nemohol. Reakcie na Elixírmana prišla až po šiestich hodinách. Milovanie som mal so svojou milenkou, tak som predpokladal, že to pôjde samo. Bohužiaľ som sa príliš nepredviedol. Ale ráno som to už napravil. Nemôžem brať jednu tabletku, keď zrovna potrebujem pred milovaním. Doba nástupu učinku sa za každým líši. Takže beriem Elíxirmana pravidelne každý tretí deň. A som vždy pripravený sa predviesť. Bude mi už päťdesiať a výkonostne som na dvadsaťpäťke. Často sa stane, že pri dlhom milovaní nedosiahnem vyvrcholenia. Predovšetkým pri pomalom precítenom sexe. To mi ale vôbec nevadí, pretože hlavné je, že niekoľkokrát za sebou uspokojím svoju milenku. A funguje to aj s vlastnou ženou. Takže Elixírman je to najlepšie čo som kedy mal. A žiádne bolesti hlavy.

Jiří, Opočno - 31.05.2018

Kladné hodnotenie, drobné problémy sme vyriešili po telefonickej dohode.

Václav, Ústecký kraj - 09.05.2018

Nemal som veľké očakávania, o to viac som bol potešený účinkom, ktorý sa po použití jednej pilulky dostavil. A fungovalo to prakticky celý víkend. Bol som spokojný a partnerka tiež.

Lukáš P., Kutná Hora

Na doporučenie môjho kamaráta som vyskúšal Elixírmana. Maximálna spokojnosť, už čoskoro objednám znova, teraz už väčšie balenie :).

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Jiří, Jablonec nad Nisou 4 - 08.06.2018

Objednal som si balenie na skúšku a pri týždennej dovolenke som Elixírmana vyskúšal, vždy prvé dva dni veľmi dobrý efekt aspoň v mojom prípade, tretí deň už slabší efekt, ale stále lepší než bez neho. A tak to hodnotí aj partnerka. Takže pri mojom veku a chorobe veľmi slušný výsledok oproti iným prípravkom, ktoré som vyskúšal. Moc ďakujem za týždenný zážitok na dovolenke. Jiří /pokiaľ efekt bude aj v budúcnosti, ďalej hladať nemusím/

Petr, Jaroměř - 26.06.2018

Vyskúšal som už veľa prípravkov vrátane viagry úplne bez efektu, už som neveril, že vôbec niečo funguje, ale Elixírman ma prekvapil svojou účinnosťou, síce u mňa bol účinok len dva dni, ale za to až zázračné.

Roman, Praha 5 - 22.11.2017

Pristupoval som k produktu s rešpektom a s tým, že sa jedná o ďalší v rade s možným placebo efektom. Po použití som svôj postoj radikálne prehodnotil-skutočne to funguje ako je uvedené. Môžem skutočne len doporučiť. Super a ďakujem!

Honza, Klatovy - 01.02.2018

Neuveriteľná sila. Jedna tabletka reálne funguje až 5 dní. Naposledy som niečo takého zažil v 20.tke. Modrá pilulka je po 6-12 hodinách preč a účinok zďaleka nie je taký.

Lubomír, Loštice - 15.12.2017

Dobrý deň .Môj názor je taký, že som v šoku a moja žena tiež. Moc som tomu nedával nádej, po predchádzajúcich skúsenostiach s podobnými produktami, ale podobnosť je naštastie len v určení. Elixírman POTVRDZUJE SVÔJ NÁZOV a moja spokojnosť je veľká. Už mám doma ďalší balíček a teším sa na ďalšie milovanie, o ktorom sa u nás opäť hovorí.

Ivan, Holice - 09.02.2018

Bol som s Elixírmanom prekvapený, neuveritelné, neveril som tomu, čo to so mnou urobí, doporučujem všetkým mužom, ďakujem...

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Martin, Chrudim - 06.02.2018

Iba v skratke - funguje to skutočne 3-4dni, kto má problém, tak toto DOPORUČUJEM.

Libor - 15.03.2018

Úplna spokojnosť, oproti konkurenci a jej masívnej reklame, Elixírman skutočne funguje a to tri dni ako výrobca uvádza!!!! Doporučujem!!!

Karel, Kadan - 14.12.2017

Nečakal som to, ale bol som skutočne prekvapený a priateľka ani nehovorím, nikdy som ju tak nabudenú nevidel a to sme už spolu 12 rokov, fakt sila, hneď som objednal to 8balenie nech sa ušetrí trochu na poštovnom .-)

Martin, Hradec Králové - 14.02.2018

Dobrý deň, Elixírman som zakúpil na skúšku, teda 2 tabletky. Zatiaľ som použil iba jednu. Musím povedať, že ma prekvapil ako mnohých iných mužov, keď prečítam recenzie. Palec jednoznačne hore :-)

Pavel, Praha 5 - 16.03.2018

Super! Pristupoval som k produktu s vyššou mierou slepca, že sa jedná o ďalší v rade nefunkčných či placebo prípravkov. S klasikom hlásam: Odvolávam čo som vyhlásil, musím uznať, že všetko funguje ako je inzerované, neviem či 100% na každého, ale ja môžem len doporučiť minimálne na odskúšanie.

Tibor, Pisek - 14.02.2018

JEDNODUCHO...JE TO PERFEKTNÉ...

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

EDUARD, TEPLICE - 05.02.2018

Dobrý deň. Som veľmi spokojný s prírodným produktom ELIXÍRMAN. Už ho užívam niekoľko mesiacov a iné prípravky sa s ELIXÍRMANOM nedajú porovnávať. Je oveľa efektívnejší než konkurenčné produkty.

Adam, Lovosice - 16.02.2018

Podľa reklamy som čakal aký bude výsledok, ten ale skutočne prekvapil. Tento produkt môžem len doporučiť.

Josef, Zdar nad Sázavou - 08.02.2018

Dobrý deň, nemá to chybu, jednou vetou.

Vojtěch M., Usti nad Labem

Skvelá medicína. Je mi 37, som na sexe závislý, preto používam jednu pilulku každé dva dni. 

Jan, Ústí nad Labem - 13.02.2018

Kameň v trenkách a kopec srandy v posteli. Mne funguje parádne.

Karel, NOVÁ PAKA - 17.10.2017

JE TO BOMBA MEDZI TYMITO PRÍPRAVKAMI. NA SKÚŠKU SOM MAL NIEKOĽKO MOŽNOSTÍ, ALE ŽIADNY SA NEVYROVNÁ TOMUTO. VŠETKO ČO MI BOLO POVEDANÉ VAMI, SÚHLASÍ. ÚČINNOST 3 A VIAC DNÍ. V 60tke MA TO VRÁTILO DO ŽIVOTA A TO TAK, ŽE SA CÍTÍM AKO ZA MLADA. ŽE TO TRVÁ 3 DNI? ZAPLAŤ PÁN BOH ZA TO, ALE JE TO ÚČINNÉ. NA SKÚŠKU SOM NECHAL PO JEDNEJ TABLETKE KAMARÁTOM, ÚPLNA SPOKOJNOSŤ. VRAJ SI TO TIEŽ OBJEDNAJÚ. MACHRUJE LEN TEN, KOMU TO EŠTE IDE, ALE NA NICH TIEŽ DÔJDE, VERTE MI. PRÍZNAKY" PO PRVÝCH DVOV TABLETKÁCH TROŠKU BOLÍ HLAVA, ALE POTOM NIČ. NEMUSÍ TO BYŤ U KAŽDÉHO, KAMARÁTI HOVORILI, ŽE NIEKOHO NIE. MÁM KRÁSNU DOBRÚ PRIATEĽKU A JE SPOKOJNÁ A TO JE HLAVNÉ. JE TO PROSTE BOMBA!

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

ALEXANDER, KYNŠPERK NAD OHŘÍ - 19.02.2018

SUPER PREPARÁT, ÚČINKUJE SKORO IHNEĎ, MÔŽEM IBA DOPORUČIŤ VŠETKÝM NEVERIACIM TOMÁŠOM

Michal, Slaný - 21.02.2018

Super, skutočne funguje...

Jiří, Dvůr Králové n/L - 16.02.2018

Dooooosť dobrý!!!! Maká to presne ako píšete !!! Už som objednal znovu a väčšie balenie. S pozdravom Jiří

Petr, Praha 10 - 15.02.2018

Kúpil som si skúšobne dva kusy Elixírmana a vzal som si ich po jednom. Účinok super a môžem potvrdiť, že minimálne dva dni účinok trvá. Objednám si znovu.

Šenov u Ostravy - 23.02.2018

Fakt úžasné!!!!Moc som neveril,ale díky som zase frajer:):)

Roman, Orlová - Lutyně - 05.02.2018

Nemá to chybu, luxus, bomba, paráda!!!...;-)

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Martin, Havířov - 19.12.2017

Skutočne funguje. Oveľa lepší než predražené farmaceutické produkty. :-)

Petr, Ústí nad Labem - 31.10.2017

Môžem len potvrdiť pravdu o pozitívnom účinku Elixírmana ako píšu ostatní užívatelia vo svojich recenziách. Skutočne to funguje a Elixírman utužil vzťah s mojou partnerkou.

Pavel, Přerov - 05.01.2018

Vzal som len na skúšku a som milo prekvapený. Skúsil som a objednávam ďaľší.....funguje na 100%. Krásne som si užil a partnerka sa tiež nemá na čo sťažovať.... neklamú, fakt pôsobí 3-4 dni. Mohla by rozprávať...

Jiří, Český Těšín - 21.02.2018

Mám s Elixírmanom dobré skúsenosti a som rád za to, ako funguje a že to nie je podvod. Preto doporučujem tým mužom, ktorí sa hanbia za to, že už im to nefunguje ako v mladosti.

Josef, Nýrsko - 21.12.2017

Čo povedať, funguje perfektne a po všetkých mojich skúsenostiach je toto ta najväčšia pecka. Je mi viac než 50 a skúsil som aj modrú pilulku. Ale ta na Elixírmana fakt nemá. Budem objednávať znova. Díky Vám ľudia.

Jaroslav, Tábor - 05.01.2018

Myslím si, že by mohol vyriešiť problém viacerím mužom. Funguje veľmi dobre a vydrží 3 dni.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

David, Praha - 18.12.2017

Super nečakal som, že to bude fungovať.

Roman Z., Valašské Meziříčí

Slabá erekcia v noci a ráno, akoby sa moje telo stále snažilo nájsť posledný kúsok energie. Elixírman ma vrátil do života. Teraz mám tvrdú erekciu. Môžem všetkým doporučiť.

Zdenda, Ústí n. Labem - 22.12.2017

Díky Elixírmanovi je možné dosiahnuť lepšiu erekciu, predĺženú súlož. Partnerka je veľmi spokojná. Elixírman hodnotím veľmi dobre v porovnaní s konkurenciou, ktorá na českém trhu je.

Martin, České Budějovice - 05.12.2017

Veľmi účinný produkt, neveril som, že niečo takého môže fungovať, som veľmi spokojný, skutočne 3 dni bez akýchkoľvek problémov, používám ho už rok.

Sykora, Klecany - 14.12.2017

Najlepší na trhu. Fakt funguje.

Petr, Havlíčkův brod - 22.11.2017

Je mi už cez päťdesiať rokov a bol som zmierený so svojim sexuálnym životom, manželka si síce nesťažovala, ale poznám na nej, že nie je spokojná. Slabá erekcia a za chvíľku som bol hotový, skúsil som niekoľko prípravkov z reklamy, ale to boli vyhodené peniaze, teraz to bude ako z lacnej reklamy, ale Elixírman mi skutočne pomohol, musel som dokonca prerušiť styk(musel som si odpočinúť) a erekcia bola skvelá!! Žena je spokojná -to sa pozná a ja tiež. Je to skutočne skvelý prípravok, bez vedľajších účinkov, žena mi ukázala odreté lakte a mne osobne pomohlo, že mám doma stálu zásobu! Kto neverí nech skúsi malé balenie(dve tabletky) za 400kč, to nie je zas toľko a po vyskúšaní sa rozhodne, či mu pomohol alebo nie. Za mňa díky!!!

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Petr, Ústí nad Labem - 30.11.2017

Myslím, že na rozdiel od iných na trhu dostupných prípravkov, toto skutočne funguje.

Lukáš (Police n. Metují) - 23.11.2017

Dobrý deň, pri surfovaní na nete som náhodne narazil na Elixírmana a veľmi ma to zaujalo, pretože už predtým som premýšlal nad nejakou pilulkou. Po vyskúšaní jednej pilulky sme boli s manželkou veľmi prekvapený :-) Doporučujem...

Martin, Roudnice - 29.11.2017

Je to skvelé a skutočne to funguje!!!

Miroslav, Praha5 - 26.10.2017

Pomohlo mi to v každom prípade. Len akurát jedna nevýhoda, že jeden prášok vydrží pôsobiť tri dni. Inak výborný prípravok.

Ladislav, Úpice - 13.07.2017

Váš produkt skutočne funguje, 4 dni nekonečného, krásneho sexu. Ste pašáci a prajem Vám mnoho úspechov.

Luboš, Kladno 7 - 13.11.2017

Doporučujem, znateľný účinok.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Zdeněk - 13.11.2017

Ako výrobca garantoval, tak sa aj stalo. 100% spokojnosť, 100% spoľahlivosť. Všetkým mužom, čo majú problémy, môžem len doporučiť.

Karel, Svitavsko - 20.11.2017

Dobrý deň, je mi cez 60 a začínal som mať potiaže s erekciou. Vyskúšal som niekoľko prípravkov, ale účinok bol slabý. S Elixírmanom som sa vrátil do kondíce pred 20. rokmi. Erekcia se výrazne zlepšila a aj doba trvania sa predĺžila, účinok 1 tabletky skutočne minimálne 3 dni. Mám druhé balenie a zatiaľ skutočne veľká spokojnosť. Ďakujem

Tom, Teplice - 13.11.2017

Stopercentný účinok. Objednám znovu.

Josef, severní Morava - 13.11.2017

Účinky hneď po prvom užití prekonali moje očakávania a som absolútne spokojný a moja partnerka tiež. Žiádne iné vedľajšie vplyvy nepozorujem.

Ladislav, Dvůr Králové n. Labem - 20.11.2017

Som nad mieru spokojný a hlavne aj moja partnerka. Môj úd je ako kameň a vydrží i tak dlho ako partnerka potrebuje. Je to BOMBA . Ďakujem.

Stanley, Severní Čechy - 24.10.2017

Dosť dlhú dobu som bol nešťastný, pretože po štyridsiatke mi prišli problémy s erekciou, pričom sex milujem a ako chlapa ma to celkom odrovnalo a vzťah tým vzal tiež celkom za svoje... Kúpil som si balenie na mesiac a žasol som nielen ja, ale hlavne partnerka, dodnes sa diví, čo sa stalo za zázrak....okamžité pôsobenie a neskutočne dlhá výdrž, o tvrdosti sa nebavím,..a niekoľkokrát denne. Môžem opäť robiť veci, ktoré už som si dlho nedovolil, tabletka pôsobí približne tie tri dni. Ihneď som si objednal ďaľšie balenie na mesiac.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Slavomír - 02.10.2017

Priznám sa, že som bol voči všetkým dostupným prostriedkom na báze chémie dosť skeptický. Výsledok u Elixírmana bol však celkom ohromujúci. Všetci muži, ktorí majú problémy s erekciou by mali vyskúšať Váš jedinečný produkt. Som ohromený a zachránilo mi to vzťah. Jedinečné zloženie bylín zaručuje skutočne hodnotný život muža aj v neskoršom veku. Nezažil som nikdy nič podobného. Všetko, čo je napísané, alebo povedané o Elixírmanovi je do puntíku pravda. Som veľmi spokojný a doporučujem.

René, Habry - 21.03.2018

Skvelý prostriedok k znovunabitiu mužstva, sebadôvery a mládí, všetkým doporučujem, bylinky sú v rovnováhe, cítim sa skvelo, (ako lev, pán tvorstva) výborný zážitok, východná medicína se nedá porovnávať so západnou, neveril som, že existuje prírodná cesta k rovnováhe.......

ROMAN, OLOMOUC - 11.10.2017

Super, naozaj dlhá a tvrdá erekcia.Vydrží 3 dni, doporučujem všetkým, ktorí chcú byť v posteli páni.

Mojmír T., Praha

V 62.rokoch som si začal všímať lenivej erekcie. Vyskúšal som mnoho rôznych metód, vrátane žiadneho alkoholu, zmeny miesta konania, pozíce a pod. O tri roky neskôr som narazil na Elixírmana. Prvý víkend bol skvelý … , moja žena bola tiež ohromená. Cena je prijatelná, pre ľudí ako ja, je táto skúsenosť v podstate k nezaplateniu. Ďakujem.

František, Zábřeh - 17.10.2017

Musím povedať, dole klobúk, moc som tomu neveril, ale skutočne bylinky fungujú nie na 100 ale 200 percent. Skutočne nákupom nič nestratíte, len získate a navyše môžem potvrdiť, že účinnosť Elixírmana je aj viac než 3 dni, u mňa som pozoroval 4 dni úplne v pohode. Tak neváhajte, hurá za zážitkami.

Antonín, Blansko - 17.10.2017

Produkt používam pravidelne, vyskúšal som ich niekoľko. Toto je jediný, ktorý funguje, ostatné sú podvod! Elixírmana hodnotím na výbornú.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Marek, Brno - 17.10.2017

Nesklamal, Elixírman je super. Díky.

Josef (město neuvedeno) - 17.10.2017

Niekedy je človek v strese a toto funguje. Najviac 2. a 3. deň :-) inak žiadne vedľajšie príznaky som nemal. Ráno je to luxus :-D

Milan, Ostrava - 13.04.2018

S prípravkom som veľmi spokojný. Prvý z viacerých vyskúšaných, ktorý skutočne funguje.Nielen sľubovaných 72 hodín, ale so zmenšenou účinnosťou ešte ďaľších 48 hod. Taktiež som pozoroval celkové posilnenie organizmu. Veľmi ďakujem.

Josef, Fulnek - 28.08.2017

Mám pocit, že funguje aj dlhšie než 3 dni. Absolútna spokojnosť, doporučujem, ta zmena je proste poznať.

Vojtěch, Orlová 1 - 26.09.2017

Vyskúšal som viac produktov, ale môžem odprisahať, že Elixírman na mňa pôsobí aj 4 dni. Je jasné, že na každého to môže pôsobiť inak, ale u mňa má 10 hviezdičiek.

Peter, Bratislava - 13.09.2017

Potvrdzujem, že prípravok účinkuje tak, ako je popísané a povedané vo videu. Moja osobná skúsenosť je veľmi pozitívna a u mňa sa dostavovala erekcia aj štvrtý a piaty deň. Vrele odporúčam. Peter

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

František, Holyšov - 08.09.2017

Super, pôsobí 3 dni.

Ondřej, Trutnov-Poříčí 47 let - 26.09.2017

Zdravím, kým som spoznal tieto prírodné tabletky, ktoré nemajú chybu, tak s mojou novou známosťou u mňa pri 1. sexe nedošlo k vyvrcholeniu a vedel som, že je to o hlave. Čo sa nestalo, na internete som náhodou narazil na Elixírmana a po ostatných názoroch, som aj ja objednal a musím uznať a dať 5 hviezdičiek. PO dlhej dobe som si užil sex so všetkým a 2 dni boli skutočne krásne. Určite si teraz objednám veľké balenie.

Martin, Šluknov - 22.06.2017

Som starší muž cez 40 a začal som mať problém s erekciou. Uvažoval som o kúpení modrej pilulky. Ale potom som našiel na internete video o tomto produkte a zaujalo ma to. Nemám rád nákupy cez internet, ale dokonca mi bolo ponúknuté aj osobné prevzatie blízko bydliska. Ale ja som použil klasickú doručovaciu dopravu. A riskol som hneď veľké balenie. Prišlo v poriadku. A priznám sa, že som tomu moc neveril. Beriem tento produkt necelé dva týždne a som spokojný. Dokonca aj partnerka povedala ...... nemôžem napísať, bolo by to nevhodné. Cítím sa zase ako mladý býk. Doporučujem tento produkt. Som moc spokojný a ďakujem za to. Martin zo Šluknova.

Zdeněk, České Budějovice - 23.06.2017

Nič som si od nákupu nesľuboval. Zaujalo ma, že sa jedná o celkom prírodny produkt a podľa recenzií kupujúcich predo mnou by nemal byť nebezpečný aj pre osoby s vyšším tlakom. Pred nákupom produktu bol sexuálny styk s partnerkou možný radovo v pár minutách a už som bol z týchto situácií nešťastný. Prvné 2 pilulky som použil 4 hodiny pred stykom. Partnerka bola vrátane mňa prekvapená z niekoľkých desiatok minút milovania. Je tiež pravda ako je v popise u produktu, že moje vyvrcholenie sa dostavuje za veľmi dlhú dobu :-). Učinok bol aj po piatich dňoch ohromujúci. Mám na ceste ďaľšie balenie. Všetkým doporučujem !!!

Bohumir, Starec - 30.05.2017

Dobrý deň, chcel by som povedať všetkým mužom, ktorý majú nejaké problémy v sexuálnom živote, že im doporučujem vyskúšať prípravok Elixírman, a že budú spokojní ! Som vyššieho veku, skúšal som rôzne, ale s Elixírmanom som veľmi spokojný a finančne sa to dá zvládnuť keď ide človeku o hodnotný sexuálny život s partnerkou.

Jiří, Železný Brod - 21.01.2017

Musím povedať, že keď som to objednával, tak som tomu neveril, ale keď som to vyskúšal, bol som milo prekvapený, je to dobrý produkt a objednám znovu, u mňa hodnotenie na výbornú a u partnerky tiež.

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Martin H., České Budějovice

Skvelá cena. Jedno balenie mi skutočne vydrží skoro na mesiac. Pamätám si, ako som kedysi kupoval modrú pilulku za cca 500 kč. Elixírman je o dosť priaznivejší.

Roman, Liberec - ..

Skutočne funguje.

Miroslav, Brno - Židenice - 21.03.2018

Som veľmi spokojný, účinok cca po dvoch hodinách a fakt až tri dni, ani nestíham využiť celý potenciál prípravku :-D

Zbyněk, Příbram 7 - 21.01.2017

Po prvej pilulke veľká spokojnosť na oboch stranách. Je príjemné opäť vidieť výraz uspokojenej partnerky, tak ako som bol zvyknutý. Moje sebevedomie je späť.

Michal, Znojmo - 21.01.2017

Bral som to dosť s rezervou, ale taký výsledok som skutočne nečakal. Doslova som pro...dal celý víkend.

Ivan, Olomučany - 21.01.2017

Super

STÁLE MÁTE OBAVY?

Dodávame diskrétne. Možnosť využitia aj „tichej zásielky“. Viac tu.

Miroslav, Krušovice - 21.01.2017

Erekcia nastúpi rýchlo a je dlhodobá. Máte niečo na zväčšenie penisu čo by zabralo? Môžete odpovedať na email, ďakujem.

Jaroslav, Ostrava - 21.01.2017

Opäť objednávam,snáď je to dosť výstižné....

Bohumir, Starec - 02.04.2017

Vyskúšal som dve tabletky a som veľmi spokojný a preto som si objednal teraz veľký balíček a doporučujem to všetkým, ktorý majú podobné problémy.

STÁLE MÁTE OBAVY?

10 mužov prehovorilo Online chat

Jedna pilulka pôsobí až tri dni. Vynikajúca CENA VS VÝKON. Pilulky istoty od úspěšného spisovatela.

Dodávame diskrétne
Elixirman Elixirman
4.9 out of 5 based on 203 user ratings.
Tyto stránky využívají cookies k uchovávání informací ve vašem počítači. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas. Další informace