☰ Menu

Ověřit hodnocení

Jen garantovaná hodnocení mají váhu, kupujete jen funkční přípravky

CHCI SI OVĚŘIT TOTO HODNOCENÍ:

Lubomír, Příbram

Dobrý den, vyzkoušel jsem několik přípravků, včetně té proklamované "modré" pilulky. Při prvním použití jsem dodržel návod, vzal jsem cca 2 hodiny před. Byl jsem hodně překvapen jaký byl výsledek. Vynikající nástup a hodně dlouhá funkce. Už se nedivím, že máte tolik ohlasů mužské populace. Děkuji za vrácení radosti v intimním životě.

Proč jako jediní ukazujeme reálné a ověřitelné příběhy našich zákazníků?

Proč jako jediní ukazujeme reálné a ověřitelné příběhy našich zákazníků? Odpověď je prostá, nabízíme víc než jen pilulky, řešíme situaci a navracíme seběvědomí úspěšným mužům.

Hodnocení je u lidí nezřídka jedním z hlavních parametrů ovlivňující nákupní chování a to jak vnímají produkt. Věřte, že farmaceutické firmy to moc dobře vědí. V praxi tak dochází bez problémů a většího povšimnutí, že si tam ty hodnocení napíšou firmy samy. Koupíte pak šmejd, který se tvářil jako super produkt. Čert vem peníze, to sebevědomí, že Vám zase nic nepomohlo je horší.

Poslechněte si jak funguje garance:

GARANCE Elixirman:

Elixirmanovi pevně věříme a proto jako jediná firma nabízíme garantované hodnocení, kde si můžete vybrat jedno ze 192 hodnocení a můžeme před Vámi přímo danému člověku zavolat a vy máte možnost se ho na cokoliv zeptat (instrukce ve videu). Tento způsob ověření je náročný na synchronizaci, aby se zajistilo, že vše bude probíhat živě a nebude možné ze strany ověřeného kontaktu možné se připravit na Vaše ověřovací otázky. V rámci tohoto se jeví nejvhodnější skype HOVOR, kde můžete sledovat vše v živém přenesu prostřednictvím video-hovoru.

Ověření hodnocení bereme jako krajní možnost, ale když to zachrání dalšího člověka před nefunkčními přípravkami a anonymními weby s vymyšlenými hodnoceními, rádi to uděláme. Dopředu však chceme poprosit, abyste tuto možnost z hlediska její časové náročnosti na synchronizaci s Vámi přes video-hovor volili jako poslední možnost a nabídli Vám nejprve možnost podívat se na 10 rozhovorů, kde majitel firmy elixirman navštívil 10 zákazníků, a dále přečíst knihu ZLÁ EREKCE.

Podmínky pro uskutečnění takové hovoru jsou následující:

  1. Je potřeba mít připravené 3 hodnocení (jedno hlavní a dvě náhradní) – kdybychom se danému číslu v době video-hovoru nedovolali
  2. Hodnocení na která chcete volat sdělíte až během hovoru (nemůžeme se na nic předem připravit a vy máte jistotu)
  3. Vybranému člověku můžete položit maximálně 3 otázky (ti lidé často netuší, že jim někdo bude volat a také dopředu se jich musím zeptat a požádat je pomoc pro Vaše rozhodování)
  4. Otázky se musí logicky týkat ověření, povahou zejména o geografické povaze místa
  5. Před hovorem je potřeba vložit na náš účet 360 kč + poštovné (instrukce zašleme). V případě, že dotyčný člověk jehož hodnocení si ověřujete odpoví na Vaše otázky správně, není už co dál řešit. Pošleme Vám 2ks na zkoušku, případně si můžete objednat větší balení. Naopak pokud s odpověďmi nebudete spokojeni (nepředpokládáme to) vrátíme Vám částku zpět a nemusíte u nás objednávat.

Tento způsob ověřování je pro náročné lidi, kteří už přečetli knihu a viděli alespoň polovinu z deseti videí, které jsem jako jediná firma natočili se skutečnými zákazníky. Speciální ověřování je práce navíc, která zabere zhruba hodinu času, abychom to nedělali zbytečně a mělo to smysl, tak v případě, že si sami potvrdíte a na vlastní oči uvidíte, ze hodnocení je pravdivé, tak budete vyzvání k tomu abyste zakoupili alespoň 2 ks tablet na zkoušku. Toto celé je velmi náročná akce a nechceme náš čas, Váš čas, i čas našich zákazníků zahodit jen tak neúčelně. Do takových akcí chceme pouštět jen se zákazníky, kteří jakmile uslyší daného zákazníka a mohou mu položit otázky, a uvidí, že se jedná o skutečného člověk,a co vyzkoušel náš produkt, tak jej daný člověk také vyzkouší a celá akce bude mít smysl, jak pro nás, tak pro něho.

V PŘÍPADĚ ZÁJMU O OVĚŘENÍ HODNOCENÍ VYPLŇTE TENTO FORMULÁŘ NÍŽE:

ZPĚT NA HODNOCENÍ