☰ Menu

Blog pro lepší rozkrok

10 nejdůležitějších mužských vlastností (přitahujte ženy)
Přečteno: 6890x

10 nejdůležitějších mužských vlastností (přitahujte ženy)

Muži si neuvědomují, že ženy neustále podvědomě hledají silné muže.

Žena v novém vztahu nezískává pouze náklonost protějšku, ale také sociální a ekonomické bohatství. V ulicích Prahy lze snadno potkat zlatokopku, stejně tak jako na periférii středně velkého města. Každá žena se chce mít dobře a ačkoliv nemusí jít a priori přímo po bohatství svého protějšku, to podvědomě jí instinkty říkají, aby se raději zajímala o někoho, kdo je finančně zabezpečený, kdo jí místo přesčasů v práci může vzít někam na výlet nebo za partou přátel.

Za lidmi, kteří jsou v pohodě, protože nemusí řešit problémy běžných smrtelníků (jak zaplatit nájem, jaká bude spotřeba vody) a mít z toho jen ustarané obličeje. Komu se daří, tak na těchto lidech to poznáte i bez toho, aniž by se nutně chlubili. Mužské ego velmi ovlivňuje zůstatek na účtu, mnozí jsou tedy ustaranější více než by se patřilo, protože myslet pozitivně, je součástí většiny úspěšných lidí, toto si však můžete vypůjčit i bez peněz. Nechci tedy tvrdit, že peníze jsou tou hybnou silou, je to spíše naše mysl, která se chová jinak s penězi a jinak bez nich. Ženy jsou dobré herečky, je proto na čase, aby také muži uměli ztvárnit roli úspěšného člověka, protože jste tím, jak se zrovna cítíte a co děláte. Obavy a zdlouhavé plány odložte na důchod, kdy už Vám zdraví nedovolí být tolik aktivní, jako právě dnes.

 

10 nejdůležitějších vlastností mužů (z pohledu ženy)

1) Sebevědomý

2) Vtipný (umět jí rozesmát)

3) Ambiciózní

4) Nebezpečný, dobrodružný

5)Stylový, dobrý vzhled, image

6) Smysl pro detail

7) Nepředvídatelný

8) Tajuplný – hodně důležitý

9) Schopnost vzrušit svést a uspokojit

10) Odlišný

 

Jak to můžu zlepšit?

Pokud Vám chybí některá z výše uvedených vlastností, tak doporučujeme využít následující pomůcku. Představte si… : Jak byste chodili, kdybyste věděli, že v každé ženě vyvoláváte vzrušení a přitažlivost? Jak bys mluvil, kdybys věděl, že v každé ženě vyvoláváš krásné pocity?Jak by ses tvářil v obličeji, kdybys věděl, že v každé ženě to zajiskří když se s tebou potká? Jak odlišně by ses choval, kdybys byl typ muže o kterém žena sní?

Je potřeba si užívat co nejvíce to jde. Výkonnost mužů totiž se vzrůstajícím věkem klesá. Podle posledních průzkumů je dnes každý desátý muž ve věku 40-70 let postižen úplnou ztrátou erekce, což je každý desátý muž. 

 


​​

 

Pokud se Vám líbil článek, sdílejte ho dál!

A slibujeme, že Vám již brzy přineseme další článek na téma: Jak oslovit „milou“ slečnu, která od 10 hod ráno nemá za pokladnou co dělat a je ideální k oslovení v nákupním centru.


Doporučené články

VŠECHNY ČLÁNKY

Elixirman – ověřena vysoká účinnost a 100% přírodní složení (spustit video)

Objednat Spustit video

Vynikající poměr: CENA VS VÝKON

Naši zákazníci kupují účinek, ne tablety...

*Pozor! Někteří výrobci nabízejí více jak 28 tablet v balení. ovšem musíte brát 4 tablety najednou. 28 ks vydrží tedy jen na 7 dní.

Jedna tableta účinkuje až tři dny.

krabicka